Fit & Vitaal is het nieuwe normaal, schrijf je nu in ~ #fitterisallesleuker

Locatie Borne

Borne

moodstudios

Wat hier gebeurt stemt pas écht blij! Hier werk je aan jouw gezondheid én blijheid op een ongelofelijke manier. En elke stap die jij zet naar resultaat, daar zijn wij bij. Hoogstpersoonlijk. Individueel. MMet onze overtuiging "Fitter is álles leuker" hebben wij één passie: wij maken jou en "jouw" wereld fitter én leuker! Stapje voor stapje - beginnend bij jou - doen wij alles voor een lach en helpen wij iedereen naar een fitter leven, door te doen waar we het beste in zijn met onze firstclass coaching en (SmallGroup) Personal Training. Op naar een fitter en dus leukere wereld:)

Boek hier jouw gratis intake/tour of
Small Group Workout!

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden.

Boek direct een gratis intake of bel, sms of WhatsApp naar
06-17946046 of
06-28532646
voor meer informatie.

LOCATIE BORNE EEN MOODSTUDIOS ONE VESTIGING MET EEN HIGH-END & HIGH-SERVICE PERSONAL TRAINING STUDIO VOOR PERSONAL TRAINING EN (HIGH INTENSITY) SMALL GROUP WORKOUTS.

Moodstudios Borne is een high-end en high-service Personal Training Studio in het centrum van Borne. In deze studio vind je de beste (High Intensity) Full Body Small Group Workouts, Small Group Personal Training en 1:1 Personal Training.

FIRSTCLASS COACHING VOOR JOU GAAN WIJ VERDER WAAR ANDEREN STOPPEN

Omdat niemand hetzelfde is, kun je bij ons kiezen uit 5 levels van ongeƫvenaarde coaching. Alle vijf levels starten @MoodDock en delen hetzelfde resultaat: een transformatie in je training, voeding en levensstijl en een hoogtepunt in je gezondheid.

kies jouw Coachingslevel