Locatie Borne

Over MoodStudios Borne

De optimistische, blije energie schiet hier hoog door ons dak. Blije mensen maken andere mensen blij. Het werkt aanstekelijk. De één trekt de ander aan! Fijne ontmoetingen en blije momenten maken het verschil. Het gebeurt bij ons, klein of groot. Met onze overtuiging "Fitter is álles leuker" hebben wij één passie: jou en “jouw wereld" fitter én leuker maken! Stapje voor stapje - beginnend bij jou - doen wij alles voor een lach en helpen wij iedereen naar een fitter leven, door te doen waar we het beste in zijn met onze firstclass coaching & workouts. Op naar een fitter en dus leukere wereld;)

MoodStudios Borne is een high-end en high-service Personal Training Studio in het centrum van Borne. In deze studio vind je de beste (High Intensity) Full Body Small Group Workouts, Small Group Personal Training en 1:1 Personal Training.

Met onze rijkdom aan grensverleggende studio's, vakbekwame (personal) trainers en coaches, prestigieuze coaching en begeleidingstrajecten, warme, architectonische en originele elementen in interieur en een goed gevoel in betaalbare luxe, bieden wij een 'healthy-happy-home' zoals nergens anders.

Bij MoodStudios Borne kan je elke week kiezen uit de beste Small Group Workouts, Small Group Personal Training en/of Personal Training. Deze workouts volg je altijd met onze Personal Coaching Plannen. Én na jouw workout kan je samen met anderen genieten van een heerlijke cappuccino in onze espressobar!

Wij hebben een revolutionaire opvatting – totaal verschillend van al het andere – over wat nodig is voor jouw evolutie in levensstijl in voeding, training en blijheid. Deze overtuiging zijn onze MoodBasics:

  1. Beweeg doelgericht, consequent en gevarieerd.
  2. Eet en drink gezond.
  3. Beïnvloed gezond gedrag: leer goede gewoontes en slimme patronen.
  4. Relax: ontlaad je lichaam én geest in een ontspannen omgeving.
  5. Ontmoet mensen door samen te trainen en te genieten.

Of je nou bezig bent Personal Training of onze Small Group Workouts, de MoodBasics vind je overal terug. En dat kan het beste in een prettige omgeving, samen met gelijkgestemden. Het maakt niet uit hoe vaak, met wie en op welk niveau je sport. Wij zorgen ervoor dat jij je thuis voelt en precies die training en begeleiding krijgt die jij nodig hebt. MoodStudios is 100% goed gestemd en committeert zich 100% aan jou. Met als doel: moving people to a fitter life with a big smile! 

Boek direct een gratis intake of bel, sms of WhatsApp naar
06-17946046 of
06-28532646
voor meer informatie.

Boek hier jouw gratis intake/tour of
Small Group Workout!

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden.

Boek direct een gratis intake of bel, sms of WhatsApp naar
06-17946046 of
06-28532646
voor meer informatie.

Klinkt goed! Ik wil meer weten.

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden.