workout rooster
Bekijk ons
workout rooster

coaches

Sander Middelkamp

Sander Middelkamp

Wie ben ik?
Mijn naam is Sander en ik ben graag je persoonlijke sportcoach. Als ex-marinier ben ik enorm gedreven en gedisciplineerd. Maar wees maar niet bang. Ik zal je niet zoals in het leger drillen, maar op een professionele en plezierige manier begeleiden metsporten. Als jij je doel bereikt, bereik ik het mijne.

Wat is mijn achtergrond?
Sport speelt mijn hele leven al een grote rol. Na de mavo ging ik naar het Centraal Instituut Opleiding Sportleiders (CIOS). Hier specialiseerde ik me in de volgende vakken: judoleraar, fitnesstrainer en sportmasseur. Na het CIOS ging ik aan de slag als beroepsmilitair bij de korpsmariniers. Een leuke baan, waarin ik vooral uitblonk in het persoonlijk begeleiden van mensen. Ik besloot dat op dit vlak mijn toekomstige carrière lag. Geen marinier, maar personal trainer. Een goede keuze, vind ik zelf.

Wat zijn mijn specialiteiten?
• Spierkwaliteit t.b.v. afslanken en/ of spierbouw
• Afslanken
• TRX, een op lichaamsgewicht gebaseerde trainingsvorm
• Knock Out (kick-boxing)

 

LEEF IN BALANS EN BRENG BALANS IN JE LEVEN. NA INTENSIEF WERKEN EN TRAINEN IS HET TIJD VOOR INTENSIEF ONTSPANNEN EN GENIETEN!

Brigith Eeftink

Brigith Eeftink

Wie ben ik?

Mijn naam is Brigith Eeftink, en ik help je graag bij het bereiken van jouw doel. Mijn passie is namelijk om andere mensen te zien groeien. Op een rustige en persoonlijke manier help ik jou om jouw persoonlijke groei te realiseren, en je doel te bereiken.
Vaak heeft de weg naar je doel niet alleen met sporten te maken. Voeding, maar ook het veranderen van je gedrag en gewoontes in je dagelijks leven spelen een rol. Als jouw persoonlijke sportcoach besteed ik aandacht aan alles wat jou gaat helpen op de weg naar jouw doel. Ik vind het daarbij belangrijk om je ook informatie te geven, zodat jij de kennis en het zelfvertrouwen krijgt om ook buiten de sportschool verder te werken aan je doel.

Mijn achtergrond
Al ruim 15 jaar heeft mijn werk te maken met het coachen van mensen, waarvan de laatste 3 jaar heel specifiek op het gebied van leefstijl. Als Hormoonfactor Trainer begeleid ik mensen met hormoon gerelateerde gezondheidsklachten. Door het aanpassen van hun leefstijl, op het gebied van voeding, bewegen en stress, komen hormonen beter in balans. Daardoor verdwijnen allerlei vervelende klachten.
Naast het werken sport ik veel. Krachttraining, Xcore, FS30 lessen en yoga zijn een vast onderdeel van mijn week. En af en toe vind ik het gewoon heel leuk om een uitdagende obstakel run te lopen.

Mijn kennis
• Fitvak Fitnesstrainer A
• Hormoonfactor Trainer
• LAPT Coachen naar gedragsverandering

Geloven in jezelf is de eerste stap naar succes!

Starten met
ons Hormoon-balansprogramma?

Vul hieronder jouw gegevens in zodat we contact met je op kunnen opnemen voor het plannen van een intake.
Voorkeur voor een coach?

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden.

Klinkt goed! Ik wil meer weten.

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden.