workout rooster
Bekijk ons
workout rooster

Bedrijven

Sportende werknemers verzuimen minder. Onderzoek van TNO voor NOC*NSF toonde aan dat sporters gemiddeld 15 dagen per jaar verzuimen en niet-sporters 29 dagen. Tel daarbij op dat mensen die zich fit voelen, beter functioneren en een hogere arbeidsproductiviteit hebben en het is duidelijk. Bedrijven en organisaties hebben baat bij werknemers die voldoende bewegen.

Ander onderzoek van TNO heeft becijferd dat de kosten van een goed opgezet bedrijfsfitnessprogramma al in het eerste jaar ruimschoots worden terugverdiend. Ook de overheid stimuleert bedrijfsfitness door de kosten ervan aftrekbaar te maken van de bedrijfswinst terwijl werknemers de bedrijfsfitness belastingvrij ontvangen. Zo wordt een bewegingsprogramma een aantrekkelijk middel voor bedrijven en organisaties om zich te onderscheiden en personeel te binden.

DRW MOOD STUDIOS verzorgt voor tal van organisaties in de regio bedrijfsfitnessprogramma's op maat. Lesprogramma's stemmen we af op de specifieke behoeften en situaties van uw organisatie. Dat geldt voor de inhoud van de programma's net zo als voor de tijdstippen van de lessen. Zowel individuele deelnemers als bedrijven ervaren onze bedrijfsfitnessprogramma's als zeer prettig, kwalitatief en bovenal doeltreffend.

Nationaal Bedrijfsfitness Plan
DRW MOOD STUDIOS is aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Een unieke arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven de mogelijkheid biedt om met gemiddeld 50% voordeel te gaan fitnessen. Bedrijfsfitness Nederland is met haar expertise en jarenlange ervaring in fiscaalvriendelijke arbeidsvoorwaarden dé schakel tussen het fitnesscentrum en de zakelijke markt. Het belastingvoordeel en een aantrekkelijke werkgeversbijdrage maken een fitnessabonnement gemiddeld 50% goedkoper.

Bedrijfsfitness Nederland verzorgt voor werkgevers kosteloos de gehele opzet en uitvoering van het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Ben je geïnteresseerd in het Nationaal Bedrijfsfitness Plan voor jouw werkgever? Surf dan naar www.bedrijfsfitnessnederland.nl voor meer informatie of neem direct contact op met Bedrijfsfitness Nederland via onderstaande contactgegevens.

  • Bedrijfsfitness Nederland

Postadres Postbus 842, 8440 AV, Heerenveen
Telefoon 0513 - 633 111
Fax 0513 - 636 050
Email info@bfnl.nl
Internet www.bedrijfsfitnessnederland.nl 


Nationaal Bedrijfsfitness Plan of bedrijfsfitness rechtstreeks via Moodstudios?

  • Heeft u een groot bedrijf met werknemers die wonen en werken door heel Nederland? Dan kunnen uw werknemers via het Nationaal Bedrijfsfitness Plan zowel bij DRW als bij iedere andere onafhankelijke sportschool in Nederland terecht.
  • Bent u gevestigd in Nijverdal of een van de omliggende plaatsen en wonen en werken uw medewerkers vooral in de regio? Dan is het voor u handiger om rechtstreeks met DRW zaken te blijven doen voor uw bedrijfsfitnessafspraken. Ook dan kunnen uw kortingen, afhankelijk van het abonnement en de afspraak tussen u en ons, oplopen tot 50%.

Bel ons voor een afspraak over de mogelijkheden.

Mood Studios
Fuutweg 10
7442 CL Nijverdal
Telefoon: 0548 611066

Klinkt goed! Ik wil meer weten.

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden.