workout rooster
Bekijk ons
workout rooster

Locatie Nijverdal

FITFELLOWS

FitFellows is hét nieuwste programma van MoodStudios binnen de dimensie Functional Training.

FitFellows is een 45 minuten durende work-out met een mix van drie elementen: power (kracht), endurance (conditie) en SAQ (speed/snelheid, agility/behendigheid, quickness/vlugheid). In deze (interval) training ga je aan de slag met functional training (losse materialen), barbell training (krachttraining), wandelen/hardlopen en outdoor obstacles.

Je werkt aan je eigen persoonlijke doel of kies als doel de FitFellows Goal-Edition waar je iedere 3 maand naar toe werkt. Zo heb je altijd een doel in jouw training! Een work-out waar je zowel individueel, met een buddy of als team samenwerkt met één gezamenlijk doel: elkaar voorthelpen om de work-out klaar te spelen. Zo worden bijvoorbeeld herhalingen van elkaar overgenomen om aantallen te behalen. FitFellows is dé work-out voor jou als het gaat om plezier, afwisseling en jouw eigen resultaat!

 Kan jij dat?

Jazeker. Iedere sporter bij ons heeft de competenties om een FitFellow te zijn. Het is recreatief, zonder wedstrijdelement. Het is de uitdaging om je eigen doel te halen en niet om wie het snelst is, of de zwaarste of grootste uitdaging heeft volbracht. FitFellows is een Community, jij en ik, samen voor één doel: mijn doel!

Functional Training Studio Verbeter jouw uithoudingsvermogen, kracht, stabiliteit, snelheid en flexibiliteit in slechts 30 minuten

Bekijk de Functional Training Studio

Direct alle (start)info ontvangen?

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden.