workout rooster
Bekijk ons
workout rooster
SELECTEER JOUW COACHING/PLAN

Locatie Nijverdal

FIRSTCLASS COACHING VOOR JOU GAAN WIJ VERDER WAAR ANDEREN STOPPEN

Ongeëvenaarde coaching

Wij hebben allemaal onze eigen redenen om hier te komen. En omdat niemand hetzelfde is krijg je bij ons altijd een Personal Coaching Plan op maat. Je ontvangt ze van onze Personal Trainers of @MoodDock en delen hetzelfde resultaat: een transformatie in je training, voeding en levensstijl en een hoogtepunt in je gezondheid.

De allerbeste persoonlijke trainers en coaches

Wij hebben de allerbeste persoonlijke trainers en coaches. Zij investeren iedere dag in jouw gezondheid en levensstijl, trekken jou uit je comfortzone en gaan verder waar anderen stoppen. Ze vragen om commitment en weigeren om op te geven. Kies jouw level, bouw aan een gepassioneerde relatie en werk samen aan jouw evolutie.

PRESTIGIEUS MOODDOCK

De start van alle levels vind je bij ons prestigieuze MOODDOCK, te midden van al onze studio’s. Een operationeel center, het hart van onze FirstClass Coaching. Dit is dé plek met extreme focus op resultaat. Alle levels zijn gespecialiseerd op 3 disciplines: Perform Good, Feel Good, Look Good. Aan ons dus de taak om jou hierbij zo goed mogelijk te ondersteunen, te begeleiden, te corrigeren en te stimuleren.

ALL-INCLUSIVE

Alle levels zijn inclusief gepersonaliseerde trainingsplannen, frequente contactmomenten, waardevolle tips over eten/drinken, ontspanning en levensstijl. Een breed scala waar jouw 'Feel Good' gevoel van op groen springt! Wij helpen met de juiste combinatie van coaching, expertise en prijs. Dat wat het beste werkt voor jou.

IT’S ALL HAPPY•NING voor JOU! Direct alle (start)info ontvangen?

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden.