workout rooster
Bekijk ons
workout rooster

Locatie Nijverdal

MoodStudios Personal Coaching Plan

MOODSTUDIOS PERSONAL COACHING PLAN

Personal Coaching Plan met een eigen, vaste Personal Coach. Topniveau coaching waar je meer van mag verwachten! Je krijgt een persoonlijk plan, voor jou op maat gemaakt door ons team van specialisten. Zodat je het nu voor eens en altijd anders kunt doen. Wij helpen jou in 3 of 6 maanden naar jouw persoonlijke doel(en) toe. Of je nou wil afvallen, strakker wil worden, meer spiermassa wil opbouwen, wil aankomen of gewoon fitter wil worden, wij zijn er voor ieder gewenst doel.

Samen met jouw persoonlijke coach omzeil je alle mogelijke valkuilen en leer je alles over onze MoodBasics: de basis om jouw persoonlijke doel(en) te bereiken en om echt een leefstijlverandering door te maken. 

HOE WERKT HET?

 

1. Het plan wordt gemaakt

Na het intakegesprek gaat jouw Personal Coach het plan voor jou op maat maken. Binnen 24 uur kun jij jouw volledige plan vinden in onze app. In onze app vind je o.a. het voedingsplan, jouw workoutplan (persoonlijk trainingsplan) en kun jij jouw voortgang en progressie uploaden. 

 

2. Personal Coaching (24/7 en 1:1 Coaching)

Tijdens jouw MoodStudios Personal Coaching Plan word je flink gecoacht op het gebied van onze MoodBasics:

  1. Training: train doelgericht, consequent en gevarieerd

    Wij zorgen ervoor dat je een volledig uitgeschreven workoutplan krijgt dat bij jou en jouw specifieke doel past. Jij bepaalt waar je wil trainen: bij ons in de studio's, thuis of buiten. Vind jij hardlopen in het bos leuk? Komt in jouw plan! Samen met je Personal Coach realiseer je het plan dat het beste bij je past!

  2. Voeding: eet en drink gezond zonder dieet

    Zonder een persoonlijk voedingsplan is het vrijwel onmogelijk om jouw doelen te behalen. In jouw voedingsplan vind je de juiste calorieën en macro-verhouding (koolhydraten, vetten en eiwitten) voor jouw specifieke doel. En met onze app hebben jij en jouw Personal Coach altijd inzicht in jouw voortgang met het voedingsplan!

  3. Gedrag: leer goede gewoontes en slimme patronen

    Iedereen krijgt een Personal Coach. Jouw coach is 24/7 te bereiken via whatsapp, door te bellen, mailen of 1:1 in onze studios. Naast jouw personal Coach staan alle coaches van MoodStudios voor je klaar om je direct te helpen. Kom je er even niet uit? Geen probleem! Samen vinden we een oplossing.

  4. Relax:  het vinden van de juiste balans, ontsnap aan het dagelijkse en ontlaad je lichaam én geest

 

3. Resultaat behalen en behouden

Doordat de coaching volledig is afgestemd op jouw persoonlijke situatie en doel, weet je zeker dat jij resultaat gaat behalen. Wij maken het plan volledig op maat en blijven jouw plan optimaliseren. Je hebt iedere dag de beschikking over een persoonlijke coach die je kunt vragen wat je maar wil, 24/7. Je krijgt 1:1 coachingsessies op de club, online of via facetime. Dat wat jou het beste uitkomt! Op die manier hoef jij je nooit af te vragen of je het wel goed doet, want jouw coach kijkt altijd met je mee. Resultaat behalen is één ding, maar resultaat behouden is nog veel belangrijker. Wij zorgen ervoor dat je kunt genieten van een fittere en gelukkigere versie van jezelf --> it's all happy*ning!

Meer coachingplannen:

Direct (start)info

Ontvang direct meer informatie

Info aanvragen

Direct alle (start)info ontvangen?

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden.