workout rooster
Bekijk ons
workout rooster

Locatie Nijverdal

1:1 Personal Training

JOUW RESULTAAT
Wat maakt jou gelukkig? Rare vraag misschien, maar volgens ons is het een van de belangrijkste in je leven. Je kunt jezelf een doel stellen, en dat doel ook halen. Je boekt dan een resultaat. En dat geeft een tevreden, blij gevoel. Bovendien wordt je leven leuker door het doel dat je haalt.

Met Personal Training van MoodStudios lukt dat. De Personal Trainer coacht jou op lifestyle, voeding en psyche én traint samen met jou! Laat je (bege)leiden langs een route naar een indrukwekkend resultaat! Jouw resultaat!

 

WAAROM HET WERKT
De kern van het succes van onze 1:1 Personal Training is eenvoudig: we motiveren en helpen je om de juiste keuzes te maken binnen onze overtuiging "De MoodBasics". Dit zijn 5 pijlers die wij inzetten voor optimaal resultaat!

 

We helpen je de juiste keuzes te maken
Steeds blijven kiezen voor jouw doel. Dat lukt als je zelf haarscherp hebt wat keuzemomenten zijn én als je weet wat je nodig hebt om de juiste keuzes te blijven maken. Wij coachen je hierbij. Een belangrijk onderdeel binnen onze coaching voor een lange termijn resultaat zijn onze MoodBasics: move - eat &drink healthy - set your behaviour - relax - meet.

 

We motiveren je
We helpen je te kiezen voor datgene wat écht belangrijk is voor je. Samen met jou verkennen we je doel: waarom is het belangrijk? Waarom lukte het tot nu toe niet? Met deze benadering maken we het mogelijk om vol te houden als je je keuze eenmaal gemaakt hebt.

 

Wij hebben de allerbeste gepassioneerde Personal Trainers

Onze Personal Trainers zijn über-professioneel en gekwalificeerd to-the-limit. Zij investeren iedere dag in jouw gezondheid en levensstijl, trekken jou uit je comfortzone en gaan verder waar anderen stoppen. Ze vragen om commitment en weigeren om op te geven voor jou. Voor jou gaan wij vol passie verder waar anderen stoppen. Kies jouw Personal Trainer, bouw aan een gepassioneerde relatie en werk samen aan jouw evolutie.

Meer coachingplannen:

Direct (start)info

Ontvang direct meer informatie

Info aanvragen

Direct alle (start)info ontvangen?

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden.