workout rooster
Bekijk ons
workout rooster

Locatie Nijverdal

Reserveren, hoe?

STAPPENPLAN INSTALLEREN MOODSTUDIOS DRW APP   / ONLINE OMGEVING

  1. Je ontvangt een uitnodiging op jouw doorgegeven e-mailadres. Om de uitnodigingsmail te ontvangen hebben wij een e-mailadres van jou nodig. Hebben jij geen uitnodiginsemail ontvangen? Dan hebben wij of geen of een verkeerd e-mailadres van jou. Geef dit dan even door via: https://moodstudios.nl/nijverdal/in-club/nieuws/veilig-sporten/veilig-sporten/#infomailings.
  2. In deze uitnodiging staat een link om jouw eigen wachtwoord aan te maken. Klik op de eerste link en kies vervolgens jouw eigen wachtwoord. 
  3. Download onze app in de app-store of playstore: Moodstudios DRW
  4. Geen smartphone? Klik op de link of typ in het adresbalk: https://moodstudiosdrw.virtuagym.com/ en je komt direct in onze online omgeving. Deze online omgeving is zowel via mobiel als computer te gebruiken. Voor mobiel is deze minder geschikt. Hiervoor download je onze app in de app-store of playstore. 
  5. Open de app op jouw mobiel en geef hier jouw e-mailadres + gekozen wachtwoord op
  6. Je bent nu in de app:)
  7. Onder de tegel Reserverven /WorkoutRoostet kun jij je inschrijven voor jouw favoriete workout. Je hebt hier drie verschillende roosters in staan: Vrije Fitness + Workouts + Outdoor Workouts. Je kunt de roosters selecteren door op het pijltje te klikken rechts onder de datum die zichtbaar is.  

GEEN COMPUTER? GEEN PROBLEEM:)

Heb je geen smartphone of computer beschikbaar? Onze trainers helpen je graag bij MoodStudios DRW om jou in te schrijven voor jouw favoriete trainingen!

 
Veel plezier:)
#fitterisallesleuker!

Klinkt goed! Ik wil meer weten.

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden.